teamfoto

WELKOM BIJ VERVOORT & CO

Gebouwd met passie en traditie

Bouwbedrijf Vervoort & Co is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in residentiële bouw, zowel woningen als appartementsgebouwen. In elke stijl, naar elke wens, maar altijd met een 100% traditionele aanpak. Die ervaring en liefde voor het vak creëert betrokkenheid en een bewezen kwaliteitsgarantie.

Onze aanpak

Far far away behind the word mountains far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.

01

Ontmoetingsgesprek

Van zodra jullie bouwplannen door een architect zijn opgemaakt, gaan jullie op zoek naar een bouwpartner om jullie project te bouwen. Bouwbedrijf Vervoort & Co is dé partner die u hierin kan ondersteunen voor het ruwbouwgedeelte. Wij nemen graag de tijd om samen uw plannen te overlopen.

02

Gepersonaliseerde offerte

We kijken graag mee tot in detail naar jullie bouwplannen. Het opmaken van de offerte is zeer arbeidsintenstief omdat we graag alles afgestemd hebben voor we gaan bouwen. De gekozen materialen, de manier van werken, opstartdatum,...

Eens onze offerte klaar is, spreken we opnieuw af en overlopen we samen jullie gepersonaliseerde offerte.

03

Start der werken

Eindelijk is het zover, we staan allemaal in de startblokken om erin te vliegen! Doch, voor we deze stap nemen zitten we graag nog eens met alle partijen samen.

We bespreken de planning en de momenten waarop we elkaar terugzien. Uiteraard kunnen jullie ons telefonisch ook ten allen tijde bereiken maar door regelmatig werfvergaderingen te organiseren, blijven alle partijen op de hoogte van de voortgang.

04

Uitvoering

De ruwbouw begint stilaan vorm te krijgen. Om de samenwerking met de andere partners optimaal te laten verlopen (dakwerken, buitenschrijnwerk, technieken,...) overleggen we regelmatig met alle partijen of er nog aanpassingen nodig zijn.

05

Einde van de ruwbouwwerken

Jullie project heeft de eerste fase van het bouwproject bereikt, de ruwbouw is nu klaar om verder afgewerkt te worden. Bouwbedrijf Vervoort & Co staat ook bij de verdere afwerking van jullie project klaar met tips & tricks om het eindresultaat maximaal te doen slagen.

Wat we voor u kunnen betekenen

Gedurende het volledige project staan we altijd aan uw zijde. Ons team is uitermate bereikbaar en staat heel kort bij u en de werf. Dat garandeert een fijne samenwerking met veel ruimte voor persoonlijkheid. Aangenaam!

Familie met passie

Ervaren, gemotiveerde medewerkers en betrouwbare partners die uw bouwdroom altijd voorop stellen.

100% traditionele bouw

Met de volle aandacht voor moderne technieken, nieuwste regelgeving en hedendaagse stijlen.

Bewezen kwaliteitsgarantie

Gebaseerd op een persoonlijke aanpak en correcte, doordachte afspraken op elk vlak.

Alle bouwstijlen

Van moderne villa’s tot landelijke woningen en opvallend design: wij kunnen elke bouwstijl aan.

Vervoort & co is lid van

Awward Winning

Interior Design

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.
Mark
Mark Mcguire, CEO
interior of modern design room 3d illustration

“Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.” 

Mark M.

Volg ons op instagram

Contacteer ons

Wil je graag uw bouwdroom met ons bespreken? Neem contact op met onze zaakvoerder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bouwbedrijf Vervoort & Co